Za sajenje rastlin na vrtu ali v stanovanju, potrebujemo zemljo kot je Biobizz zemlja za sajenje. Uporabna je kot zemlja za sajenje in pikiranje in tudi kot zemlja za sejanje. Taka zemlja mora biti dovolj kvalitetna in mora imeti dokaj nevtralen pH. Poleg tega pa je najbolje, če je to tudi humus zemlja nakup pa lahko opravite v naši trgovini Grinšot.

Kaj je Biobizz zemlja za sajenjeBiobizz zemlja za sajenje

Biobizz zemlja za sajenje je zemlja v vrečah ali z drugim imenom substrat. Substrat je mešanica skrbno izbranih šot in humusa v primernih količinah. Pomembno je katere šote so mešane, saj je znano da šota naredi zemljo za sajenje bolj kislo. Kvalitetni zemlji za sajenje pa morajo biti dodana tudi hranila za rastline v obliki gnojil. Biobizz zemlja za sajenje se lahko pohvali z dejstvom, da so vse sestavine v njej le organskega izvora brez umetnih gnojil. Za resno organsko vrtnarjenje je zemlja Biobizz odlična izbira.

Katere vrste substratov nudi Biobizz

Biobizzovi substrati so narejeni iz izbranih belih in črnih šot. Dodan imajo tudi perlit za boljše zadrževanje vode v zemlji za sajenje. Humične kisline, katere ga sestavljajo so pridobljene iz Leonardita, naravne kamnine katera je njihov najboljši vir. Ta izjemna sestava in odlične izkušnje ljudi, kateri uporabljajo to zemljo zagotavlja da je Biobizz zemlja za sajenje v samem svetovnem vrhu po kvaliteti. Linija Biobizz substratov je sestavljena iz izdelkov Light Mix, All Mix, Coco Mix.

Light Mix

Light mix je rahlo pognojena zemlja za sajenje. Je izjemno lahka in zračna in je namenjena bolj za presajanje sadik, ukoreninjenje rastlin, izdelovanje klonov ali za gojenje rastlin z močnim gnojenje.

All Mix

All Mix je močno pognojena zemlja, katera je namenjena gojenju rastlin ali mešanju z drugo slabšo zemljo. Hranila v njej zadostujejo za 4 tedne nemotene rasti rastlin. Po temu času moramo začeti dognojevati, če nismo dodali suha gnojila v zemljo ali mešanico.

Coco Mix

Coco Mix je kokosov substrat narejen iz najbolj kvalitetnih kokosovih vlaken. Ni pognojen in je namenjen hidroponskemu gojenju rastlin.

Biobizz zemlja za sajenje je tako kvalitetna, da jo to uvršča v sam svetovni vrh po kvaliteti.

VIRI:

https://biobizz.com/product/coco%C2%B7mix/

https://biobizz.com/product/light%C2%B7mix/

https://biobizz.com/product/all%E2%80%A2mix/

Kaj je Biobizz zemlja za sajenje in katere vrste substratov nudijo

You May Also Like