Tukaj podrobneje opisujemo kaj je Spletna Akademija.

Spletna Akademia je prvo spletno učno središče v Sloveniji, ki je namenjeno usposabljanju po meri posameznika, saj udeleženci sami izbirate vsebino, kraj in čas učenja.
kaj je spletna akademija
Spletna akademija

Spletna akademija poskuša za vas učenje narediti kar se da zabavno, enostavno in praktično. Pri udeležbi na kateremkoli usposabljanju prek Spletne akademije vam bodo mentorji na voljo 24 ur na dan, 7 dni na teden. Pri učenju ne boste nikoli sami, saj v vsakem trenutku lahko računate na pomoč mentorja ali katerega od drugih udeležencev e-izobraževanja.

Na Spletni akademiji glede na vaše potrebe in zahteve stalno dopolnjujemo ponudbo dostopnih e-izobraževanj. Za vas smo pripravili tudi prav posebno kategorijo Veščine, kjer lahko po posebno nizkih cenah dostopate do znanj na zahtevo ter tako pridete samo do znanja, ki ga v tistem trenutku res potrebujete.

Vsem dostopni del Spletne akademije predstavlja spletna trgovina, v kateri si lahko ogledate katalog naših e-izobraževanj in prek katere se prijavite na razpisana e-izobraževanja. Vsa dostopna e-izobraževanja so last največjih svetovnih ponudnikov e-izobraževanj oziroma plod lastnega znanja in razvoja.