spletno učno središče

Spletno učno središče Spletna akademija je prvi tovrstni portal v Sloveniji. Omogoča vam učenje po vaši meri, saj sami izbirate kraj učenja, čas učenja in vsebino učenja. Udeležite se lahko celotnih tečajev ob stalni in intenzivni podpori mentorjev ali pa se po potrebi učite sami ob pregledovanju enostavnih učnih veščin.

Veliko zabave vam pri učenju želi ekipa Spletne akademije.

 

Spletno učno središče Spletna Akademija ter primeri in rezultati sodelovanja

.

Zasnova, mentorstvo in razvoj spletnih strani za prodajo pohištva

.

Spletna Akademija, s svojo mrežo mentorjev in podjetnikov, ki tudi sami delujejo v različnih dejavnostih, pomaga, mentorira, vodi razvoj ali sama razvija ogromno spletnih strani iz dejavnosti pohištvene in mizarske industrije, pri kateri so vključeni tako trgovci in internetni posredniki s svojimi e trgovinami za prodajo pohištva kot tudi različni pohištveni specialisti, ki so osredotočeni na točno določen segment v pohištvu (npr. specifične vgradne in garderobne omare, kakor tudi različni mizarji, ki izdelujejo pohištvo v najširšem pomenu besede (kuhinje, dnevne sobe, spalnice, postelje, predsobe, stopnice, lesene nadstreške, itd…).

Mizarstvo.si pod okriljem Spletne Akademije – združenih čez 40 slovenskih mizarjev in notranjih opremljevalcev

Individualna in po merah naročnikov, spadajo k posredovanju znanj iz področja pohištvene industrije, individualna mentoriranja za pravilno izvedbo ustreznih marketinških kampanj (PPC kampanje), skupinske delavnice za razvoj spletnih strani po naravni poti (SEO), svetovanja in pomoč pri razvoju različnih poslovnih modelov in načinov monetizacije spletnih pohištvenih udeležencev na internetnem trgu, mentorstva ena na ena ali vodenje večjih ekip v posameznih srednje velikih in velikih podjetjih.

Pri dejavnosti pohištva je v večini primerov potrebno najprej zelo natančno definirati cilje, ki jih posamezno pohištveno podjetje ali mizar, želi zasledovati na spletnem trgu, odvisno od predznanj pa je mogoče s pomočjo mentorjev Spletne Akademije, začeti povsem na začetku (izdelava spletnih strani, izdelava strategije spletnega nastopa) ali “vstopiti” na vlak spletne rasti, točno na tisti točki, ki jo posamezno podjetje potrebuje.

Pohištveno mizarska branža, se za razliko od ostalih v 80% primerov koncentrira na razvoj spletnih poslovnih modelov, ki temeljijo na t.i, lead generation ciljih (to je na spletnih modelih, ki prinašajo vedno več povpraševanj, spletnim pohištvenim igralcem). V manj primerih gre za pomoč ali sorazvoj spletnih modelov, ki temeljijo na klasični spletni trgovini ali celo vzpostavljanju spletne rasti, kjer mizarji zraven svoje osnovne dejavnosti, preko interneta tržijo tudi s pomočjo spletnih oglasov (Adsense) ali dropshippinga. Čeprav novejši poslovni modeli vse bolj vstopajo v ospredje tudi v tako tradicionalni branži, kot je mizarstvo.

Mentorstvo za vodenje, upravljanje in razvijanje spletnih trgovin

Na področju spletnega trženja preko spletnih trgovin, sodelujemo z najrazličnejšimi lastniki slovenskih (in tudi tujih) spletnih trgovin, ki že vrsto let uspešno tržijo svoje produkte na slovenskem in tujih spletnih trgih.

Nasveti spletne trgovine, ki deluje na več trgih (TopIzbira.si)

Z namenom deljenja informacij in nasvetov za spletne trgovine, ki želite svojo internetno prodajo, razširiti na tuje trge, so na naši spletni strani pridruženi strokovnjaki iz spletne trgovine TopIzbira.si, ki je slovenskih kupcem poznana kot ena izmed najboljših spletnih trgovin z ovitki za telefone, slušatelji in udeleženci Spletne Akademije pa imajo preko sodelovanja s TopIzbira.si, možnosti spoznati tudi načela delovanja spletnih trgovin na tujih trgih. Spletna trgovina TopIzbira.si, zraven slovenskega trga, nastopa tudi na spletnih trgih Madžarske (TopKinalat), Hrvaške  (TopIzbor.hr) ter Češke (Topproducty.cz).

Nasveti specifične spletne trgovine v izjemno konkurenčni branži (Sanjski-Šopek.si)

Zelo znana in uveljavljena specializirana spletna trgovina (Sanjski-Šopek.si), ki se ukvarja s prodajo poročnih šopkov in prodajo storitev dekoriranja poročnih ambientov, ki sodeluje na Spletni Akademiji, je tudi spletna stran Sanjski Šopek, ki sodi v sam vrh slovenskih organizatorjev porok in poročnih slavij.

Udeleženci Spletne Akademije imajo preko naše spletne strani, možnost pridobiti vrhunska in praktična znanja o tem kako razvijati spletno trgovino, ki na prvi pogled, ponuja povsem specifičen produkt, a hkrati tudi produkt, ki sodi med visoko konkurenčne produkte na slovenskem spletnem trgu. Celotna njihova ponudba poročnega cvetja in ustroj spletne trgovine, je na razpolago na povezavi.

 

.

Individualne in skupinske delavnice ter predavanja in tečaji za digitalni marketing in prodajo preko spleta

.

Glede na to, da je digitalni marketing ena izmed najhitreje rastočih in spreminjajočih se poti izmed možnosti, ki jih lahko različno velika podjetja uberejo na trgu in glede na to, da potencial za učinkovito in stabilno prodajo preko spleta, z leti samo še narašča, v okviru spletnega učnega središča, organiziramo z vrhunskimi slovenskimi strokovnjaki najrazličnejše delavnice, predavanja in tečaje za spletni in s celovitim pristopom, zasnovan digitalni marketing.

digitalni marketing tečaji V nekaterih primerih so spletni tečaji marketinga organizirano ciljano in specializirano za posamezne dejavnosti, v nekaterih primerih so delavnice namenjene posameznikom za izboljšanje njihovega spletnega nastopa (t.i. mentorstvo za digitalni nastop), v nekaterih primerih pa spletno učno središče Spletna Akademija.com prevzame celovit nastop na spletu za posamezno podjetje. Sem sodi t.i. vhodni oz. inbound marketing, email marketing, ppc google ads oglaševanje, spletna optimizacija, vsebinski marketing, marketing preko socialnih omrežij in drugo.

Certifikati in priznanja za digitalni marketing

V okviru znanj iz področja digitalnega marketinga je na podlagi udeležbe na seminarjih, tečajih in predavanjih spletnega učnega središča Spletne Akademije, mogoče pridobiti tudi najrazličnejše certifikate iz področja posameznih kanalov spletnega nastopa:

  • certifikat za vodenje in upravljanje družabnih omrežij
  • certifikat za učinkovito in temeljito SEO optimizacijo spletnih strani
  • certifikat za vsebinski marketing
  • certifikat za obvladovanje in upravljanje e mail marketing kampanj
  • certifikat za ppc google oglaševanje (ads)
  • certifikat za obladovanje analitičnih orodij (Google analitika in Google search konzola)

Eno izmed najbolj prepoznavnih in odmevnih sklopov predavanj iz področja digitalnega marketinga organizira digitalna agencija Novelus, v sodelovanju z Digitalno Akademijo, ki je organizirana pod okriljem slovenske gospodarske zbornice.

Mentorstvo za digitalni marketing

digitalni marketing mentorstvoV primeru potreb po specializiranih znanjih iz področja digitalnega spletnega nastopa, spletno učno središče SpletnaAkademija.com organizira tudi različne vrste mentorstva za bolj učinkovit digitalni nastop. Trenutno je SpletnaAkademija povezana z slovenskim seo blogerjem, freelancerjem in vsebinskim marketingašem, Matijo Zajškom, s pomočjo katere nudi predvsem specifično mentorstvo za blog marketing in vsebinski marketing, spletno optimizacijo (SEO), področja on site seo optimizacija, off site seo optimizacija in tehnični seo, dodatno pa se k Akademiji priključujejo še spletni strokovnjaki za Google ppc (ads) oglaševanje in drugo.

V okviru mentorstva za različna področja digitalnega marketinga, mentorji omogočajo tudi dostope do njihove spletne literature in vodnikov.

.

Spletno učno središče s strokovnimi in kakovostnimi izobraževanji na področju kompleksnih in osnovnih IT rešitev

V okviru znanj na področju IT storitev (informacijska varnost, podatkovne baze, šolanja mehkih IT veščin, tehničnih IT izobraževanj ter IT delavnic za otroke), deluje v Sloveniji t.i. IT izobraževalni center, ki organizira najrazličnejše tečaje (npr. tečaje excell-a, tečaj upravljanja z oracle database, microsoft izpite, idr…).

Osvojite IT znanja na področjih infrastrukturnih rešitev ter poslovnih rešitev s pomočjo izobraževanega centra spletnega učnega središča.

Nasveti, svetovanja in storitve iz področja lektoriranja, tolmačenja, prevajanja in priprave sodnih prevodov

.

Lektoriranje, prevajanje, tolmačenje in sodni prevodi so praktične veščine in storitve, ki jih na svoji poslovni poti, potrebuje prav vsak posameznik in podjetnik, ki se odloči širiti svojo dejavnost na trge izven lastne države.

prevajalske storitveNa osebni ravni je lektoriranje, tolmačenje in prevajanje, vključno s sodnimi prevodi, največkrat zaželeno pri urejanju osebnih dokumentov, izkaznic, potnih listov ter najrazličnejših izpiskov iz rojstnih in matičnih knjig. In medtem, ko lahko za različne vrste besedil uporabimo kar prevajalske storitve manjših in občasnih, lokalnih prevajalcev, potrebujemo pri določenih dokumentih in še posebej na podjetniški ravni, pogosto dokumente, ki so v tuje jezike, prevedeni ali lektorirani ali celo sodno, uradno potrjeni, na najvišjem nivoju. Pogosto pa tudi v vnaprej določenem časovnem roku. Zato za slednje nemalokrat potrebujemo prevajalske storitve na najvišjem nivoju.

Na spletni strani SpletnaAkademija.com, smo ponosni, da nam je v svoje vrste uspelo pritegniti, eno izmed slovenskih najuglednejših agencij, ki se že desetletja ukvarja s tolmačenjem, lektoriranjem, prevajanjem ter nudenjem storitev sodnega prevajanja, to je Jezikovna Agencija.si.

S strokovno pomočjo njihove široke razvejanje strokovnih prevajalcev in tolmačev, lahko preko spletne akademije pridete do cenovno ugodnih prevajalskih storitev ali si hitro rezervirate sodnega tolmača za vaš dogodek, za katerega potrebujete hitro izvedbo simultanega ali drugega prevoda.

Spletno učno središče o zdravem spanju

SpletnaAkademija ima ambicijo na svoji strani, v okviru uporabnih in praktičnih napotkov združevati najrazličnejše specialiste, ki so na svojih področjih, predvsem na internetu, prisotni že vrsto let.

Eno izmed takšnih področij, ki jih spletna akademija celostno obravnava, je področje zdravega spanja in obravnava vseh tematik, ki so z zdravim in kakovostnim spancem, tudi povezane:

  • izbira kakovostnega ležišča
  • skrb za zdravo spanje in zdravje
  • kultura ureditve spalnega prostora

Na področju izbire kakovostnega ležišča oz. vzmetnice, je SpletnaAkademija povezana s spletnim trgovcem, ki ugodne vzmetnice ponuja že debelo desetletje, njihovi kupci pa so Pohištvo123.si prepoznali kot enega najbolj strokovnih ponudnikov ležišč v Sloveniji. Kar izkazujejo tudi v svojo bonitetno oceno odličnosti AA.

V kolikor vas zanima ponudba vzmetnic Pohištva123.si, kliknite na povezavo.